Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Nagyon fontos (horgászat)?

Nagyon fontos (horgászat)?

Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom hogy, hogy kell élő hallal ragadozóra(csukára) horgászni. Ebben szeretnék egy gyors és, ha lehet egy egyszerű segítséget kérni.
2011. ápr. 19. 17:50
 1/5 anonim válasza:
nemnehéz fogsz egy olyan 50-100 g körüli botot olyan 30-as zsinorral .egy csukázó úszót felteszel olyan 20 g körülit és egy olmót ráraksz nemkell nagy.végén egy drótelőke egy hármashoroggal .a kishalnak a hátába akaszda hármashorgot ugy jol tud úszniés sokáig élni fog és olyan 1 méteres eresztékkel úsztatoda kishalat uszik amerre akar. így már nagyon sok csukátfogtam. remélem érthetően leírtam :D
2011. ápr. 19. 19:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:D Igen, érthető volt.:D
2011. ápr. 19. 20:24
 3/5 anonim válasza:
de ha bonyolultabban is szeretnéd aztis elmagyarázom:D meg aztelfelejtettemmondani ilyen nádfalmellet vagy bedölt fák mellet usztasda ksihalat mert ottbujnak meg a csukák meg egyéb ragadozók
2011. ápr. 19. 21:25
 4/5 A kérdező kommentje:
áá nem kell bonyolultabb.:D Nincs nád mert ez egy ilyen mesterséges magnán kistók, pár hektáros. viszont nagy csukák(2-5kg) vannak benne.
2011. ápr. 20. 08:32
 5/5 anonim válasza:

Annyit még hozzátennék a legelső válaszhoz,hogy:

Amikor levisszi az úszót ne vágj be rögtön várj egy darabig amig benyeli a csuka a csalihalat.

2011. aug. 7. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!