Milyen halra érdemes jelenleg horgászni?
Figyelt kérdés
március közepére gondolok2011. márc. 8. 19:33
11/12 anonim válasza:
ismerem én a csalizási és etetési modokat is tegnap is a dunán fogtam 6 pontyot és 2 márnát olyan helyeket is ismerek hogy te azon beszarsz éjjel-nappal jönnek a pontyok. de te még a nadályt se mered megfogni utolsó senkiházi suttyó !!!!!
12/12 anonim válasza:
Most nézem hogy nekem kuruttyolsz kis f@sz. Elmondanám hogy a Duna partján élek, kb 200 méterre a gáttol, 300 méterre a viztől. Ám a Velencei tóra is járok, talán nem véletlen hogy minden évben ingyen jegyet kapok, mivel ott van egy szabály aki 20 kg-os nál nagyobb harit fog annak jár egy éves területi. Megsugom kishugom nekem már megvan a jövő évi éngedélyem. ugyhogy dugd fel magadnak azokat a pontyokat amiket irtál mert hogy fogni nem fogtál az biztos. a google-be üsd be hogy "vizpart" és látni fogod milyen is az a hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!