Gumicsónakot mivel szoktatok lehorgonyozni?
Hát az előző válaszoló megoldása igen csak kétséges, mivel szemmel lehetetlen felmérni, hogy akár húsz métert is elsodródott, főleg egy nagy tavon, ahol nem nagyon van viszonyítási alap...
Természetesen az a legegyszerűbb, ha viszel magaddal vagy 20 méter kötelet (ennyi még általában a bányatavakon is elég)a végére meg úgy gondolom, hogy egy gumicsónakot lesúlyozni egy 5kg-os súly is elegendő.
De ha számít, hogy az orra milyen irányba áll, illetve ha pl feederezel magad alá vagy hasonló, akkor az orránál és a seggénél is le kell engedned egy súlyt, így úgy fogsz állni bent, mint a cövek:D:D
Találtam üzletben kapható,szétnyitható vasmacskát ami talán nem is több mint öt kg és kiscsónakokhoz ajánlják.
A cölöpverős megoldáson jót nevettem,elképzeltem amint magammal viszek egy csajt és egy 3 méter hosszú oszlopot meg egy samu kalapácsot és azt mondom neki :-jaj egy kicsit várj,ezt most gyorsan leverem,addig húzódj fedezékbe ! :))))))))))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!