Szegeden hol lehet 10 után ingyen úszni, mert hallottam de nem tudom hol és pontosan mikor?
Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 20:50
1/4 anonim válasza:
Max. a kádotokba a vízbe. Vagy a zuhanyzó alatt.De ha a szomszédnak van kültéri medencéje oda is beugorhatsz,csak vigyázz nehogy ne legyen benne víz.:)
2/4 anonim válasza:
szerintem sportuszoda és este 11-ig lehet, de csak az szte hallgatóinak ingyenes
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a humoros válaszokat
az utolsónak köszi, már úsztam is 9-11-ig lehet ingyenesen SZTE halgatóknak diákkal
2010. nov. 16. 12:30
4/4 anonim válasza:
9-11 SZTE-s hallgatói diákkal a Sportcsarnok uszodájában ( Liget jobb fölső csücske a Tiszától nézve. 2-es 60Y-os buszok Széchenyi-térről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!