Éjszakai pergetéshez mit kell magammal vigyek?
Kérdezem ezt azért, mert pár hete kint voltam, és belecsúsztam már a sötétedés utáni időbe is, remélve hogy fogok valamit. Volt nálam fejlámpa, merítő, nyilván bot orsóval, egy kis dobozban pár csali, és jött az ellenőr. A naplót kiérve egyből beírtam, de a problémája az volt, hogy a kocsiban volt a matrac és a sebkezelő, ami miatt szóbeli figyelmeztetésről beszélt, és a horgászhely kivilágításával sem értettünk egyet.
Szóval a kérdés, hogy mi az a felszerelés, amit kötelező vinni éjszakai pergetéshez? Elég sok videót nézek a témában, bár egyébként ritkán pergetek, de én még egyszer sem láttam hogy a halak száját lekezelik. A kivilágítást sem értem, mivel ha pergetek, akkor fogom magam és elsétálok 40-50 méterre, most vigyek egy stég világítást, vagy egy kis kemping lámpát magammal? Miért nem elég ilyenkor a fejlámpa? Okés, a cuccokat ki kellett volna vennem, ez tiszta, bár pergető videókban én csak a versenyeken láttam hogy használtak volna matracot, és ott is inkább a mérés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!