Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Meghuztam a csavarokat az...

Meghuztam a csavarokat az orsomon (carp pro rendel 7000sd) és többet nem 15% fék erőt nővel minden kattintással hanem szinte 3 kattintás alatt van a túl erős vagy túl könnyű fék erő? Mit tegyek hogy vissza alitsam normális ra?

Figyelt kérdés

aug. 10. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen csavarokat húztál meg az orsón? Konkrétan hol ?
aug. 11. 07:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Nézd meg a példányt RONDEL 7000 SD konkrétan az összeset próbáltam de amit bírtam azt hiszem az alján a közepén és az oldalán a közepén és azóta jött ez a változás hogy kb 3 kattintás bol bezár vagy kinyit teljesen, többet nem az az érzékeny hanem hirtelen zár meg nyit és nincsenek azok a kicsit jobban kicsit kevésbé fékezesek ha érted amit írok
aug. 11. 12:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Azok acsavarok amiket írtál elvileg nincsenek összefüggésbe a fékerővel, a dob tetején levö fékcsillag az ami a fékerőt szabályozza, a dobban levö lamellákat szoritja vagy engedi lazábbra.
aug. 11. 12:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen és akkor mondj valamit mit tegyek mert sokkal jobb ha 15 kattintás és mindegyik kicsit tesz rá mint így hogy szinte az összes üres csak az a 3 fog
aug. 11. 13:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Sok mindent nem lehet vele tenni, nekem gyanus hogy a fékcsillagba levő menettel van probléma! Nem tudom mikor vetted és hol, ha van rá garancia akkor vidd vissza és cseréltesd ki!
aug. 11. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!