Ha alig van érzék az úszáshoz és vidéken felnőttet senki nem tanít (komoly), akkor érdemes menni és “kísérletezni” a leírások alapján, egyszer pedig csak ráérzni?
Figyelt kérdés
aug. 4. 19:07
1/8 A kérdező kommentje:
Például “állni” se tudok a vízben fennmaradva, most néztem a vízilabda közben, hogy szélesen mozgatják a lábat, nem taposva…
aug. 4. 19:13
2/8 anonim válasza:
Azt az állva taposást bőven ráérsz a végén megtanulni, úszáshoz nem is kell feltétlen.
Érdemes kísérletezni. Nem mindenki úszásoktatótól tanult meg úszni.
3/8 A kérdező kommentje:
De ha haverokkal úszunk be, csak megállnak és kész (konkrét eset)…
aug. 4. 19:29
4/8 anonim válasza:
Nem kell a haverokkal foglalkozni. Én járok úszni, de lehet, ezt a taposást én se tudnám megcsinálni.
5/8 A kérdező kommentje:
Itt a viz felszínén maradást értem :)
aug. 4. 19:56
6/8 anonim válasza:
Ja, hogy vízszintesen? Ezt lehet gyakorolni. Felfekszel a vízre és közben kapaszkodsz a medence szélébe, és próbálj így megmaradni. Idővel engedd el a medence szélét, ha úgy érzed, megy úgy is.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, úgy is, de arra is gondolok, mikor csak a mély víz ellenére fenn maradunk és alig mozog közben a kéz vagy a láb…
aug. 5. 09:53
8/8 anonim válasza:
#1 azt 1-2 évif tanulják. Ha az megy utána kezdenek vizilabdázni. Én tufok uszni de taposni nem
Ha tudsz angolul, ajánlom a myswimpro youtube oldalt. Nagyon részletesen elmagyarázzák az úszástechnikákat és vannak gyakorlatok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!