A fiam el szeretne kezdeni vízi labdázni mire kellene neki oda figyelnie és milyen úszónadrágot vegyek neki ami nem akadályozza a sportolásban?
Figyelt kérdés
jún. 22. 11:36
1/3 anonim válasza:
Fecskét
Tudjon iszonyat jól úszni és egyen elegwt
2/3 anonim válasza:
Kezdőként megtanítják mindenre, nem rögtön meccset fog játszani. Megtanítják taposni, egy kézzel megfogni a labdát stb. Mikor én kezdtem el 1 év edzés után játszottam az első meccsemet, addig csak úsztunk, gyakoroltunk. Remélem bejön a fiadnak a sport mert szerintem az egyik legélvezetesebb sport.
3/3 anonim válasza:
Nagyon jól kell tudnia úszni, taposni és persze labdát kezelni. Ezek mind sok-sok gyakorlás eredménye, hogy jól menjen.
Mindenképpen fecske kell, ez biztosít szabad mozgást.
Egyébként hány éves a fiad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!