Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ez mennyire volt veszélyes?

Ez mennyire volt veszélyes?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban, kb. 12 lehettem, nagybátyámmal vízibicikliztünk a nyíregyházi Sóstón. Lecsúsztam egyszer a vízibicikliről és azt játszottam el tudom e érni a lábammal a tó fenekét. El tudtam kb. 1 másodperces lemerüléssel, olyan 2,5-3 méter lehetett. Amúgy már akkor tudtam úszni.
jún. 20. 21:13
 1/2 anonim ***** válasza:
90%
Ha tudtál úszni, akkor nem veszélyes, viszont velem ezt megcsinálták "haverok", hogy bementünk Balcsiba vizibiciklivel és a barmok taposták a vizet, hogy leér a lábuk ereszkedjek bele én is. Én nem tudtam viszont úszni! Hát ereszkedtem, de nem ért le a lábam...mindenki tudja, hogy egy vizes vizibiciklin, milyen baromi nehéz visszamászni én úgy visszamásztam, mint a huzat, beültem a pedálhoz azt egyedül kitekrtem, addig, amíg tudtam leér a lábam. Kiszálltam azt ezekkel a nagy "haverokkal" 35 éve minimum nem álltam szóba !
jún. 20. 21:29
 2/2 anonim válasza:

Csak akkor veszélyes ,hogy ha merülés közben a vizibicikli a fejed fölé kerül.

Mert akkor

1;Nem tudsz levegőért felúszni

2,Felvefel menett bevághatod a fejedet valameilyik álló vagy mozgó alkatrészébe ,aminek következtében súlyosan felnyílhatt a fejbőröd és vérezhetsz.

Elájúlni azért nem hinném ,hogy elájúlhatna ettől az ember ,de hogy fájni fog az nagyon biztos.

júl. 17. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!