Mindegy, hogy melyik horgászegyesülethez csatlakozok?
Figyelt kérdés
Tehát van már egy sikeres horgászvizsgám, illetve kártyám, viszont még állami jegyet nem váltottam. Mennyire számít, hogy melyik egyesületnél váltom ki? Illetve, vehetek bárhova napijegyet?2024. jún. 5. 21:08
1/2 anonim válasza:
Az árakban van eltérés. Egy magán távon drágább a tagság. Ha állami vizek tartoznak a HE-hez olcsóbb.
Az állami jegy/forgási napló egység áras. Kb 15.000 körül van tagsággal olcsóbb helyen.
Tagságtól függetlenül vehetsz napi jegyet bárhova, ott nem kell tagnak lenned.
2/2 anonim válasza:
Én sem a lakóhelyem szerinti egyesületnél váltottam. Csak bizonyos kitűzött napokon lehet ügyet intézni, ami röhejes a XXI.században. 20km-el arrébb egy horgászboltban mindent el lehet intézni ami az egyesülettel kapcsolatos, ott vagyok tag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!