Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Igaz hogy a húshorgászokat...

Igaz hogy a húshorgászokat nem szeretik a sima horgászok?

Figyelt kérdés
2024. febr. 4. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Az túlzás,de elég gáz hogy a nyugdíjjas tag mindennap viszi haza a halat.Én meg soha.És ugyanannyit fizetünk.
2024. febr. 4. 12:31
 2/5 anonim ***** válasza:
60%

Mindenki eldöntheti, hogy miért is horgászik! Ha valaki úgy dönt hogy az szabályok adta lehetőséggel élve visz el halat, megteheti, butaság bár kit is ezért megszólni! Aki meg úgy dönt, nem él evvel a lehetőséggel, csupán csak horgászni szeret az lelje abba örömét!

Egyébként váltható sporthorgász jegy is ami hal elvitelre nem jogosít!

2024. febr. 4. 13:25
 3/5 anonim ***** válasza:
64%

Én még sosem hallottam olyat, hogy bárki rosszallott volna egy horgászra azért, mert halat visz el. Amíg azt a szabályoknak megfelelően teszi.

Az egész más amikor a húshorgász valójában rabsic, aztán visz mindent, kicsit, nagyot, többet, mint lehetne, külső akadást, stb...

2024. febr. 4. 18:40
 4/5 anonim ***** válasza:
26%
Egyformán tulajdonrésze van a tóban a nyugdíjjasnak és nekem is.Én nem viszem mert nincs rá szükségem,ő viszi.Eladja gondolom.Utálni nem utálom érte...
2024. febr. 4. 18:43
 5/5 anonim ***** válasza:
15%
Nekem csak azokkal a húshorgászokkal van bajom akik beszólogatnak a sporthorgászoknak miközben náluk meg tele a szák a méretalatti pontxokkal mert ő halat elvből nem dob vissza. Amúgy aki ezekből a vizekből kifogott halat megeszi azt kicsit sajnálom.
2024. febr. 6. 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!