Akik elvégezték az úszómesteri képzést, tudtok róla mesélni?
20 éves vagyok, mindig is szerettem volna úszómesterként dolgozni, főleg most, hogy a nyáron strandon melóztam. Hátrányomra, minimális az úszástudásom (gyors és mell jól megy, többire nem mondanám ezt), mennyire lenne nehéz felfejleszteni az úszástudásomat?
Mennyire nehéz elvégezni a képzést? Mi a különbség a diákszövetkezetek által hirdetett képzéseken és a Vszfi képzés között (azon kívül hogy a diákszövetkezetek nem adnak tanúsítványt elvileg...)
Úszómesteri képzésre gondolok, nem uszodamester, mert ahogy olvasom, a kettő külön dolog, tehát arra gondolok akik a nyitott strandon vannak.
“Hátrányomra, minimális az úszástudásom”
Ez eléggé ellentmond annak, hogy jó lenne gyorsban és mellben.
Arról nem is beszélve, hogy van egy csomó egyéb dolog, pl ruhában úszás, merülés, odadobni cuccot a fuldoklónak, van olyan, hogy lifesavimg backstroke, sidestroke, stb
Ő maga írta, hogy jó gyorsban és mellben. A hiányos úszástudás a kérdés alapján (már aki tud szöveget értelmezni) arra vonatkozhat, hogy ezt a két úszásnemet tudja csak.
"minimális az úszástudásom (gyors és mell jól megy, többire nem mondanám ezt)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!