Miért szakad el a dobáskor a damil? 0,22mm monofil és feeder bottal horgászak.
Figyelt kérdés
2023. aug. 5. 19:25
1/4 anonim válasza:
Nekem mindig beleakadt a zsinorklipszbe, amit leszedtem es utana semmi gond se volt
2/4 anonim válasza:
-Öreg a zsinór
-Kicsi a szakítója,túlterheled,használj fonott dobóelőkét
-Nem kompatibilis a bot az orsóval,Én jártam így:az egyik orsóval dobáskor gubancolódott a zsinór,nem jöttem rá miért.Megcseréltem egy másik bot másmilyen orsójával,azóta mindkettő jól szuperál.
3/4 anonim válasza:
Egyszeri eset betudható balesetnek, ha többször előfordult, az már "felhasználói" hiba.
Lehet a felszerelés nem megfelelő, de az is lehet, hogy a dobás technika rossz.
Kettes írt néhány lehetséges okot, a részletek ismerete nélkül fölösleges azokat tovább ragozni.
Annyit tennék hozzá, hogy kellő gyakorlat nélkül a fonott dobóelőke veszélyes is lehet, ha izomból dobálsz, és hibázol, eltörheted a botot, dobókesztyű nélkül meg elvághatja az ujjadat a fonott zsinór
4/4 anonim válasza:
Mekkora súlyt dobsz 22es monoval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!