A Dunán patak torkolatnál érdemes-e úszóval horgászni?
Járnak oda mások horgászni?
A vízbefolyások alapvetően pozitív hatással vannak a halakra ha a befolyó víz nem visz be riasztó hatású szennyezéseket, viszont a Dunán a méteres víz nem igazán ideális, főleg nappal, tiszta átlátszó víz esetében, és ha még a nap is süt, a halak nem biztos, hogy ott tartózkodnak.
Ki kell próbálni, de ha a Dunán szeretnél horgászni, el kell fogadni, hogy az folyó, a sodrás is hozzá tartozik a dunai pecához, és felfedezni az igéretes helyeket.
A befolyó is az, csak a víz mélysége miatt kérdőjeles (feltételezve, hogy a befolyó víz minőségével nincs gond)
Egyik hajnalban lementem pergetni, de pont az árhullámban, nem volt kapás. Fogalmam nem volt, az áradás hogyan hat a halakra, korábban csak a Tisza tavon horgásztam.
Viszont találkoztam majdnem szelíd hóddal, meg egy csapat nagy bukóval, szóval a környezet tetszett, fogok én még itt horgászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!