Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Melyik horgászbotot és orsót...

Melyik horgászbotot és orsót vegyem?

Figyelt kérdés

Le szeretném cserélni a nevis "kezdő" szettemet egy komolyabb párosításra.

A kinézett botok:

1: [link]

2: [link]

3: [link]

Az orsók pedig:

1: [link]

2: [link]

3: [link]

Az árkategória botra és orsóra is olyan 30-40 ezer között lenne, ha esetleg valakinek lenne jobb ajánlata :)

Köszönöm előre is.

2023. júl. 8. 10:00
 1/3 anonim válasza:

Ne!

Vegyél crocodile fishing rod ot.Sokkal többet ér mert nagyon kemény és soha nem törik el.Míg ezek kicsit nagyobb terhelléstől eltörnek.Ezek már ha berántasz nagyobbat egy kicsit nagyobb halnak eltörnek.

Azért tudom ajánlani a crocodilet mert egyszer a folyóvízen útban volt egy 1 tonna körüli farönk és elbírtam vele húzni úgy hogy még megsem görbült egyik gyűrűje sem.

Többet ér a crocodile mint ilyen drága sz**ok összevásárlása ami egy 5-6 kilós hal (Busa,ponty,harcs ezek) berántásától már eltörik.

júl. 19. 11:24
 2/3 anonim válasza:
"Saját tapasztalat✌️"
júl. 19. 11:26
 3/3 anonim válasza:
Árban a crocodile bot nekem mivel Szerbiai vagyok a legnagyobb nem tudom pontosan hány méter de a legnagyobb 1600 dinár volt ami most 2024 július 19 edikén 5 360 forint körül forog.Újan ✌️✌️
júl. 19. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!