Létezik olyan, hogy vendéghorgász?
Figyelt kérdés
Nemrég hallottam egy olyan dolgot, hogy ha nekem van engedélyem, akkor egy valaki horgászhat mellettem akinek nincs. De nyilván csak az én botomat használhatná. Ez igaz?2023. ápr. 29. 08:22
1/4 anonim válasza:
Nem. Vendégként elkisérhet, de nem horgászhat engedély nélkül.
2/4 anonim válasza:
Így nem lehet de turista horgászjegyet válthat ha van államija.
3/4 anonim válasza:
Kb 50 éve megszűnt a vendéghorgász lehetőség.
Bárki elkisérhet a horgászatokra, akár többen is, de horgászati tevékenységet csak az folytathat akinek érvényes horgászengedélye van az adott vízterületre.
Nem állítom, hogy ez így jó, mert nem az, a nagypapa szabály szerint nem adhat egy spiccbotot az unokája kezébe, hogy az kipróbálja, milyen érzés halat fogni... először horgászengedély kell, csak utána horgászhat, és lehet nem is fogja érdekelni.
4/4 anonim válasza:
Régebben úgy tudom volt vendég horgászat de ma már tuti nincs! Benne van a szabályzatba hogy horgász készséget nem lehet engedély nélküli személynek átadni! Bár én faterral járok neki nincs engedély csak nekem! Annyi hogy tippet tanácsot ad csali taktika terén meg ha szákolni kell segít illetve botot fogja amíg csalizok! Eddig egy ellenőr se szólt érte pedig pont akkor jöttek mikor fogta a botot! Más szólna lehet akkor is! De dobni nem dob vele be! Csak én!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!