Mi a hátránya a kajakozásnak?
5
Nem mind. Csak többségük. Én is szembesültem màr a jelenséggel. Amúgy s legnagyobb hátránya hogy csak ideális körülmények között lehet csinálni úgy meg elég nagy a kihagyás.
Én nem csak ideális körülmények között kajakozom. Csak a nagy szél és a nagyon hideg tántorít el. Márciustól októberig.
Szerintem a legnagyobb hátrány, hogy helyhez kötött, főleg ha jó körülmények között akarsz edzeni (viszonylag sima vízen, kis hajóforgalommal, stb.), be kell fejezned sötétedésre, ami mondjuk márciusban kizárja a hétköznapokat.
Illetve, szerintem időigényes a hajópakolás, eltörlés, ha egyesületi hajó, akkor ülés és lábtámasz beállítás.
Itt 7-esen meg rajtam kívül senki nincs közelebbi kapcsolatban a kajak-kenu sporttal?
Hátrányok:
-ha rosszfej az edző halálfélelmed lesz a K1-től
-ha kezdő vagy akár 16 évesen is a 6-8 évesekkel leszel
-nem tudom hogy fiú vagy vagy lány, de sok egyesületnél lányok CSAK kajakozhatnak, fiúk CSAK kenuzhatnak
-ha hidegben borulsz esélyes a tüdőgyulladás, (mondjuk ismerek olyat is akinek április végén volt)
-vannak napok amikor nulla motivációval kell továbblendülnöd nehézségeken, ebben vagy segítenek az edzők, vagy nem
-esőben is kell evezni
-néha nagyon rossz a víz, és nagyon nehéz hajóban maradni viszont utólag rá fogsz jönni hogy óriási tapasztalatot szereztél (én a "Nagydunán" nevezek, kemény tud lenni, de versenyen legalább nem érnek meglepetések.
Egyébként a kajakos fiúk általában NEM b*zik, én alig ismerek párat, de kenust többet is biztosan tudok, szóval a "kajakosfiúkmindb*zik" című sztori egy tévhit. Nekem több olyan barátom meg plátói nagy szerelmem volt aki kajakozik, de talán egy kivételével full hetero mindegyikük.
Ja, és lábnap is van, nem is egy, igaz hogy a kajakosok háta nagyon jól kidolgozott, deltás, de nem pálcikalábuk van.
8-as voltam, 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!