Fogási naplót máshol is le tudom adni mint ahol kiváltottam?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy elfelejtettem leadni azt a szart, és most van 2 napom hogy leadjam különben erősen megb@sznak. De megkérdeztem az egyesületet ahol váltottam, de ők már nem fogadnak "ügyfelet" (???), úgyhogy ott nem tudom már leadni. Letudom adni máshol? Tavalyról úgy emlékszem hogy egy rendszerben rögzítik, úgyhogy reménykedem hogy le lehet adni máshol. Van valamilyen hely ahol megtudom tekinteni hogy hol tudom leadni?2023. febr. 26. 15:33
1/1 anonim válasza:
Amennyiben most azonnal szeretnél engedélyt is váltani, erre az évre, akkor ott add le ahol váltani akarsz, le adhatod máshol is, engedély váltás nélkül, Pl. horgászbolt ahol adnak ki engedélyeket de akkor egy igazolást kell kérned hogy idöben leadtad X.Y helyen. Amikor váltod az engedélyt majd ezt az igazolást be mutatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!