Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Milyen horgászbotot vegyek a...

Milyen horgászbotot vegyek a férjemnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Karácsonyra szeretném meglepni a férjem egy horgászbottal, de sajnos egyáltalán nem vagyok otthon a témában és teljesen elvesztem a kínálatban. Nem szeretnék nagyon mellélőni az ajándékkal, ezért kérem a segítségetek. :D

Tavon szokott horgászni, általában pontyra. Annyit tudok, hogy method feeder botra lenne szüksége, de ezen belül nem tudom, milyen paraméterek lennének ideálisak. Köszönöm, ha tudtok konkrét terméket ajánlani nagyjából 25.000Ft-ig.

2022. dec. 5. 11:03
 1/3 anonim ***** válasza:
2022. dec. 5. 13:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem olyan egyszerű ez a kérdés.

Annyit mindenképpen tudni kellene, hogy vannak-e kedvenc márkái, sőt ami talán még fontosabb, hogy van-e olyan, amit nem szívlel.

Pl a linkelt Nevis, amit sok pecásnak nem szimpatikus, mások meg elvannak vele.

Megmondom őszintén és sem értem hogy futott fel árban a Nevis ennyire, szerintem túlárazott, drága lett a nulla presztízshez, a kommersz cuccaihoz mérten, de ezt teszi a sikeres, kitartó reklám kampány.

Csak az a gond, hogy teljesen más az, ha valaki magának vásárolja meg, vagy olyan kapja ajándékba, akinek nem szimpatikus a Nevis.

Ott van még az a kérdés is, hogy milyen erős, milyen hosszú is legyen a bot, 360, 390, vagy a 420-as, netalán a rövidebb 330-as, 3 méteres, amire titkon vágyik a megajándékozni szándékozott, lágyabb, vagy feszesebb a kedvence .

Ennek a tudásnak a birtokában már lehet gondolkozni, milyen botot kapjon ajándékba, de ha ez nincs meg, nehéz ügy, el kell gondolkozni azon, hogy nem jobb-e egy vásárlási utalvánnyal meglepni, de azzal meg az a probléma, hogy nem egy meghitt ajándék, nem igazán személyes.

2022. dec. 8. 01:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne vegyél neki. A horgász egy finnyás fajta, ha csak nem tudod mit nézett ki magának akkor jobb, ha vagy kiderited vagy ajandekutalvanyt veszel neki.
2022. dec. 10. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!