Milyen fülhallgatót érdemes választani úszáshoz?
Figyelt kérdés
Láttam több típust is, de nem igazán tudok dönteni. Olyan emberek válaszát várnám elsősorban, akik ilyet használnak.2022. nov. 21. 07:03
1/5 anonim válasza:
Mi a szarnak úszáshoz fülhallgató?
2/5 anonim válasza:
#1 egyik haverom is használ. azt modta, kicsit jobb is így mert nem megy a füledbe a víz, de ehhez olyat is kell venni ami rendesen zárja füled.
3/5 A kérdező kommentje:
1# Nem értem az olyan embereket, mint te. Ha nem tudsz érdemben hozzászólni, akkor miért írsz. A fülhallgatót zene hallgatásra szokták használni, és én is arra szeretném.
2022. nov. 21. 16:34
4/5 anonim válasza:
Úszósapkát vegyél úszáshoz, ne fülhallgatót, ne legyél ennyire rátapadva a zenehallgatásra, még az agyadra megy!!
5/5 veterán vas válasza:
Juj-juj ne csináld, ez nagyon veszélyes!
Ha bömböl a füledbe Haydntól az Üstdob szimfónia, nem hallod meg a gőzhajó hangját, már is kész a baleset. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!