Most akkor ez az ifjúsági hogy van?
Figyelt kérdés
Leszeretnék vizsgázni horgászatból.Most leszek dec.be 14.
Azt nem értem hogy most levizsgázok akkor kapok ifjúságit akkor hány bottal horgászhatok?Úgy tudom hogy 1-el de aztán mindenhol olvastam minden félét ezért már semmit nem tudok!
Meg az ifjúságiból hogy lesz felnőtt?
2010. szept. 27. 14:25
1/1 anonim válasza:
Ha ifjusági jegyed van akkor 1 bottal de 3 horoggal horgászhatsz, és elvihetsz 2+1 nemes halat, 5 kg egyéb halat. Gyerekjeggyel 1 bot 1 horog, 1 nemes és 5 kg egyéb hal. Ha betöltöd a 18-at akkor lehetsz felnött horgász amikoris 2 bot, botonként 3 horog a megengedett, 3+2 nemes és 10kg egyéb hal a napi kotád. (A ifi 3 horog nem 100% ennek utánna nézek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!