3/9 A kérdező kommentje:
Mitől?
2022. aug. 10. 22:02
4/9 anonim válasza:
Én nem úsznék benne inkább. Az ismertebb tavakat ajánlanám erre, vagy a medencés helyeket most már.
5/9 A kérdező kommentje:
Úszni? Horgászatról van szó
2022. aug. 11. 11:22
6/9 anonim válasza:
Tekintve, hogy ez a vízi sportok téma, és a horgászás nem vízi sport, az úszás meg igen, és nem írtál semmit a kérdésedben többet róla, így egyértelműen az úszásra gondoltam.
7/9 A kérdező kommentje:
Ha ertelmezed ottvan hogy horgaszat es bojlizas :D
2022. aug. 11. 16:31
8/9 anonim válasza:
7. Én csak a kérdést néztem. Nem szoktam ott a ficakban azok a szavakat nézni. Eddig minden kérdésből anélkül is kiderült, mi a kérdés.
De ha értelmezed, a horgászat nem vízi sport. Ennyi!
Amúgy meg nem tudom, mi az a bojlizás, és nem is érdekel. Sőt, a horgászat se tudom, micsoda, és az sem érdekel.
9/9 A kérdező kommentje:
Legkozelebb inkabb ne valaszolj mindenki jobban jar :)
2022. aug. 11. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!