Balaton-átúszásnál lehet a biztosító hajósoktól kérni inni? Vagy aki már úszta át, az étlen-szomjan csinálta?
Adnak. Szőlőcukrot is, sőt, megállhatsz, s pihenhetsz egy hajón.
Vagy bóján, az is van minden kmen.
Akkor menj, és próbáld ki a benne úszást.
Elég hihetetlen nekem, hogy valaki a környéken lakik, nem szokott benne úszni, de azért át akarja úszni.
Én kb 6-7 alkalommal úsztam (külföldön élek, azért nem többször), kb 3 óra alatt úsztam mindig, s sose kellett innom közben, pedig alapban rengeteget szoktam inni.
De jó, hogy feltetted ezt a kérdést! Ez engem is érdekelt 😇
Azzal meg ne is törődj, aki azt ecseteli neked, hogy inkább a Balcsira menj ki úszni, ezer meg egy okod lehet arra, hogy miért az uszodát választottad, ez csak a te dolgod, így más véleménye ilyen ügyben ne érdekeljen.
Utolsó, a Balatont akarja átúszni. Az nagyon nem ugyanolyan, mint medencében úszni. Ha a közelében van, és át akarja úszni (ergo, a "miért választja a medencét -tökmindegy, mivel az átúszásnál a Balatonban fog úszni...).
Mellesleg, a válaszok közül kettőt nem írtam én. A többi mind én vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!