Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Tisza-tavi Ökocentrum kishajós...

Tisza-tavi Ökocentrum kishajós túravezetőinek nevei?

Figyelt kérdés

Mert én csak őket találtam, vagy ők nem is az Ökocentrum munkatársai:

[link]

És szerintem ezen a képen szintén nem szerepelnek:

[link]

Na de akkor miért nincs info róluk?

2022. jún. 7. 08:09
 1/6 anonim ***** válasza:

???

Ez a kép valószínűleg az ökocentrum összes dolgozója...

A túravezetők meg valszeg alvállalkozásban csinálják.

2022. jún. 7. 11:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagyon furcsa dolgok vannak itt...
2022. jún. 7. 12:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nem tudjátok ti sem, hát na mindegy akkor...
2022. jún. 7. 15:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Van az ökocentrumnak facebook oldala, miért nem kérdezed meg ott?

A Tisza.tavi túrázásokban nem csak a Poroszlón megnyílt ökocentrum az érdekelt, sok csónakos túravezető független, saját vállalkozásban dolgozik, az ökocentrum pedig koncentráltan próbálja bemutatni a környék élővilágát.

Poroszlón van egy épület, ahol akváriumokban, és egyéb módon szemlélhető meg a tó élővilága, van egy sétány rész, ahol a víz fölött, fából épült sétányokon be lehet menni a víz fölé, a nádasokba.

Különböző modulokból áll a program modulonként beárazva.

Én évekkel ezelőtt jártam arra, akkor még nem volt csónakos túra lehetőség náluk, az a centrumtól függetlenül működött, de nem az egész tavat járják be, nem is kell hatalmas a tó, rengeteg lehetőséggel.

Vannak horgász túrák, madár megfigyelések, vagy "csak" csónakos kirándulások a "falusi turizmus" részeként és lehet bérelni házakat is a tő körül, nem minden szál fut össze az ökocentrumban.

2022. jún. 9. 17:01
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 Köszönöm, de nyilván személyes adatot - egy név pedig az - nem fognak kiadni... Igen, később gondoltam igen hogy nem alkalmazottak lesznek hanem "külsősök".
2022. jún. 10. 10:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Azok, akik a túravezetésből élnek, calamilyen szinten érdekeltek abban, hogy az adataik az érdeklődőkhöz jussanak.

Név, telefonszán, email cím többnyire megszerezhető, hisz egyébként hogy lépnének kapcsolatba velük?

2022. jún. 10. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!