Melyik uszodát ajánlanád Budapesten?
Figyelt kérdés
Úgy tervezem, hogy elkezdek úszni. Nagyon régen úsztam már rendszeres időközönként, a tempóm a kezdetben valószínűleg egy teknősével fog megegyezni kb. Melyik uszodát ajánlanád nekem, ahol lehetőleg csak nagymamák és gyerekek úsznak? Nem szeretném magam kiröhögtetni sportolókkal pl.2010. szept. 12. 02:10
1/1 anonim válasza:
A margitszigetit. Én ott tanultam úszni 17 éves fejjel és egyáltalán nem röhögtek ki. Bár valószínűleg számított az is a dologban, hogy amíg csak lehetett, a kinti medencében úsztam, és általában volt minimum egy teljes szabad sávom. És igen, a többiben is inkább nagymamák voltak.
Amúgy szerintem ne problémázz ilyenen, mindenhol van, aki épp lassabban úszik, a többiek elúsznak mellette és kész. No para :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!