Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Harcsa horgászok! Mit szóltok...

Harcsa horgászok! Mit szóltok hozzá, hogy egy light pergető bottal kiszedtek egy 2 méteres harit a Maroson?

Figyelt kérdés
500 forintos aliexpresses blade-del 0.20-as zsinórral, 3000-es orsóval.

2021. szept. 21. 12:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%

Egyetértek a 2. hozzászólással. Fölösleges végletekig finomkodni egy olyan halnál, ahol az 1kg-tól a több tíz kilósig bármi jöhet a csalira.

Jómagam békés halas vagyok. Sokáig keszegeztem spiccbottal az élő Dunán 14-es előkével, 12-es horoggal. Amikor egy új helyen a második paduc eltépte a szereléket, akkor felkerült a 25-os főzsinor, 20-as fluorkarbon előke és minimum 10-es horog. Ugyanúgy felveszi a szilva, és a paduc se úszik tovább előkével a szájában.

2021. szept. 29. 06:56
 12/12 anonim ***** válasza:
51%
Én még ennél is durvábban nyomom, sneciket szoktam 25-ös madzaggal spiccbotozni, de a végén ott a 20 centis fonott előke. Egyébként a halat nem zavarja a vastag damil látványa, ha a nád se zavarja. És a kilótonnányi beszakított szerelékek madzagjaihoz is hozzászoktak már.
2021. szept. 29. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!