Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Milyen felfujhato sup deszkat...

Milyen felfujhato sup deszkat erdemes venni?

Figyelt kérdés

Mire figyeljek oda?

Hasznaltam már párszor ilyet, de mindig csak kolcson kaptam vagy bereltem, de nagyon szeretem es szeretnek mar egy sajatot

Most igy nyar vegen elhataroztam magam hatha olcsobbak ilyenkor.

Az a kerdes hogy mi a fontos szempont a valasztasnal?

Melyik jo? Melyik rossz?

Nyilvan ha van olcsobb azt vennek...

De nem tudom hogy olcsobb rosszabb e a dragabbnal

Pl Bauhausban is vannak, ez pl 75, ami eleg jo aron van a tobbihez kepest...

[link]

Decatlonba is neztem de ott nagyon dragak

Annyi fele marka es fajta van hogy nem tudom.

Azt neztem hogy a terhelhetosege legyen azert 100kg felett (ugy esetlegesen ketten is tudjuk hasznalni)

Hosszusag nem tudom mennyire szamit?

Szelesseg meg a stabilitas szempontjabol fontos

Mit nezzek rajta?

Marka szempontjabol lenyeges?

Mit gondoltok a bauhausos suprol?

Vagy online milyen oldalt ajanlotok?

#deszka #Bauhaus #Supdeszka
2021. szept. 16. 13:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

ez egy lassú és stabil deszka, kezdőknek. max. 1 év múlva ki fogod nőni. Márkát nem akarok mondani, mert ez egyénfüggő, kinek mi jön be, ki kell próbálni többet is. Ha tényleg túrázni akarsz, és evezni sokat, akkor megéri egy drágább deszka, mert pl. könnyebb cipelni, egyszerűbb felfújtatni, gyorsabban haladsz vele... és később megy tönkre, mert azért télen is tárolni kell valahol, valahogyan. Az olcsó deszkák inkább csak kezdőknek valók, vagy a strandon ugrálni róla, de szerintem gumimatracnak kicsit drága...

Én egy Lild-es Mistrallal kezdtem, tavaly nyár közepén vettem, idén pedig el is adtam. Nem volt baj vele, nagyon jó kis deszka volt, csak egyszerűen ahogy ügyesedtem, már lassú volt nekem. Most egy gladiátorom van, hosszabb, hegyesebb orrú, és keskenyebb, csak úgy hasít a vízen. És könnyebb, mint a Mistral. Az evezője is jobb. Persze, drágább is.

Ja, még annyi, hogy a Decathlonos Supokhoz külön kell megvenni az evezőt, a pumpát. stb... míg máshol benne van a szett árában, a táskával, fújtatóval együtt. Ezt is vedd számításba.

2021. okt. 7. 14:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Folytatom: A magasságod is fontos, mert ha rövid deszkád van, akkor nehezen tudsz majd megmaradni rajta. Fontos a súlyod is, hogy ne merüljön nagyon bel e a vízbe. Én 164 cm magas vagyok, és egy 9"-os igencsak határeset, nekem minimum 10"-os hossz kell, vagy hosszabb.

Mindent összevetve, ha csak bohóckodni kell, akkor jó az olcsó, de ha komolyabban szeretnél SUP-ozni, akkor inkább gyűjts még a saját deszkádra.

Van több SUP bázis, ahol kipróbálhatsz több deszkát is, és segítenek a választásban, hogy melyiket lenne a megfelelő neked.

2021. okt. 7. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!