Ha uszodába, vagy fürdőbe mész viszel magaddal tusfürdőt? Kort és nemet is írj!
Figyelt kérdés
fürdő, uszoda, tusfürdő2021. aug. 9. 23:09
4/23 anonim válasza:
Nem, mert csak sima vízzel zuhanyozok le ott előtte és utána. 36/F
7/23 anonim válasza:
#6 mert nem higiénikus, ha valaki alapos tisztálkodás nélkül megy bele a közös úszómedencébe. Márpedig csak vízzel (pláne fürdőruhában) nem alapos a tisztálkodás.
8/23 anonim válasza:
7, ez legyen a legnagyobb baj.. van akik bele is pisilnek stb. en mindig csak sima vízzel mosom meg magam, mivel itthon nyilvan furodtem elotte
9/23 anonim válasza:
Nem értem a lepontozást.
Ha otthon eleve mosakszok rendesen reggel (tusfürdővel!), nem lehetek annyira ápolatlan, hogy uszodába és fürdőbe is tusfürdőt kéne vigyek zuhanyzáshoz, mert fél nap alatt (vagy még annyi sem) nem büdösödök be annyira, hogy ártani tudnék az "ápolatlanságommal". Különben is, a napi sokszori tusfürdő használattal csak ártunk a bőrnek hosszú távon. (De hangsúlyozom, naponta egyszer, nyáron esetleg kétszer érdemes használni.) 4-es voltam.
10/23 anonim válasza:
Mindegyik ezt mondja, hogy de hát én pont most fürödtem otthon, minek tusoljak rendesen az uszodában. Aztán valamiért mégis klórozni kell a vizet. És nem azért, mert belepisilnek, mert az steril. Hanem a bőrön tenyésző baktériumok és a testváladékok miatt, amiket a kedves deháténotthonfürödtemek áztatnak bele a vízbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!