Az úszás mennyire alakíthat àt?
Figyelt kérdés
Nem vagyok túlsúlyos,de nagyon sportos sem,elèg nagy a hasam meg a mellem kicsit nőies!Mennyire alakíthat át heti 3-4 alkalmi úszás(2-3 óra egy nap)?2021. júl. 19. 16:04
1/4 anonim válasza:
Szerintem az úszás az nem kifejezetten "alakít át".
Nagyon egészséges a hátnak, a gerincnek, a karizmoknak, de nem kifejezetten alakformáló.
Szerintem az jó ötlet hogy heti 3 óra úszás (akár egyben akár külön), és mondjuk alakformáló edzés, vagy tudom ezt ajánlani:
Egyébként gyógytornász vagyok, és szakmailag az összes kovirami edzés szuperjó.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Az úszás melett gondolkoztam a konditermen de arra nem lenne időm!Úszás ès saját testsúlyos edzès lesz így valószinű!Ez a kombó mennyire lenne hatásos?
2021. júl. 19. 18:08
3/4 anonim válasza:
Szerintem szuper lenne! Már az is jó hogy idáig eljutottál, hogy szeretnél sportololni, hogy igényled!
Persze ha fogyni akarsz akkor fontos a bállított étkezési rutin,és a megfelelő folyadék bevitel. Nem kell zabálni, de nem is kell hangya mennyiségűeket ennni.
Én szurkolok, és imádkozok érted! Jó sportolást!
(1. Voltam)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Nem is fogyni akarok csak izmosabb lenni!Meg nèzni ki valahogy!
2021. júl. 19. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!