Győrben merre lehet járni kajakozni?
Szia,
Igy van a Gyáév uszoda mellett lévő csónakház a győri kajak-kenu bázisa. Itt tudsz beszélni az edzőkkel, akik segítenek neked csoportot választani.
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Akkor azt is meg tudom mondani, hogy kit érdemes keresned.
Az alkat nem nagyon számít, a kitartás annál inkább
A fenti linken találod az edzőket telefonszámokkal együtt. Keresd Sztanity Lászlót, neki van most olyan csoportja, ami a Te korosztályod és kezdők, ha jól tudom kedden fél hatkor van edzés, a többi napokat sajnos nem tudom.
Ha vízre szeretnél szállni rögtön, akkor vagy még most kell megpróbálni vagy tavasszal (április). Hidegebb időbe csak a profik mennek vízre. Télen erőnléti edzések vannak(úszás, futás, tanmedence, tornatermi, konditermi). Ezek egy része még mindig a Bercsényi iskolában vannak, másik részük a csónakházban, az úszás pedig a gyáév uszodában.
második válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!