Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Győrben merre lehet járni...

Győrben merre lehet járni kajakozni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 11:15
 1/10 anonim ***** válasza:
GYÁÉV mellett
2010. aug. 27. 11:18
 2/10 anonim válasza:

Szia,

Igy van a Gyáév uszoda mellett lévő csónakház a győri kajak-kenu bázisa. Itt tudsz beszélni az edzőkkel, akik segítenek neked csoportot választani.

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Akkor azt is meg tudom mondani, hogy kit érdemes keresned.

2010. aug. 27. 12:21
 3/10 A kérdező kommentje:
15 éves lány vagyok és gondolkoztam valami sporton. Mondhatni nem vagyok valami sportos alkat, de akarat erő van..:D
2010. aug. 27. 12:40
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget..
2010. aug. 27. 12:40
 5/10 anonim válasza:

Az alkat nem nagyon számít, a kitartás annál inkább

[link]

A fenti linken találod az edzőket telefonszámokkal együtt. Keresd Sztanity Lászlót, neki van most olyan csoportja, ami a Te korosztályod és kezdők, ha jól tudom kedden fél hatkor van edzés, a többi napokat sajnos nem tudom.

2010. aug. 27. 12:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Majd olyan október körül szeretném elkezdeni mert akkor állbe az új órarendem...
2010. aug. 27. 14:39
 7/10 anonim ***** válasza:
első vagyok, én is Laci bá keze alatt edzettem, viszont ha októberben kezded, akkor idén már nem fogsz vízre jutni. Télen anno a Bercsényi suliban voltak erőnléti edzések, most nemtom hol vannak.
2010. aug. 27. 17:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Akkor melyik hónapba lenne érdemes elkezdeni?
2010. aug. 28. 09:09
 9/10 anonim válasza:

Ha vízre szeretnél szállni rögtön, akkor vagy még most kell megpróbálni vagy tavasszal (április). Hidegebb időbe csak a profik mennek vízre. Télen erőnléti edzések vannak(úszás, futás, tanmedence, tornatermi, konditermi). Ezek egy része még mindig a Bercsényi iskolában vannak, másik részük a csónakházban, az úszás pedig a gyáév uszodában.

második válaszoló

2010. aug. 28. 18:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat még meggondolom
2010. aug. 29. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!