Bejönnek a horgász lányok?
Szeretek horgászni, viszont nekem nem tetszenek az olyan lányok akik horgásznak. Nem nagyon tudnék ezen kívül olyat mondani, ami szerintem nem áll jól egy nőnek, mert valójában nem érdekel hogy ki mit csinál, de a pecánál valamiért máshogy érzem.
Ráadásul az olyan emberek sem nagyon szimpatikusak, akik teljesen megszállott horgászok, nincs más dolog a szabadidejükben és minden közösségi média oldaluk csak erről szól. Csak ennyit akartam, horgásszon mindenki, annyit amennyit akar.
Van, hogy lemegyek, horgot se teszek fel, csak bedobok, mintha horgásznek, kempingszék, egy jo könyv és csak elvezem, hogy vagyok... itt a kulcsszó mindig az egyedül... gyűlölöm a tarsaságot horgaszás közben... ezt tanultam nagyfatertol és apamtól, hogy egy ferfi így kapcsol ki... en nemnis ertem azokat akik pl a párjukkal járnak horgászni... valószínűleg idegbajt is kapnek...
Van egy horgásztanyám Gerecsében, szezonban csónakkalbkell bemenni, van, hogy 1-2hetet eltöltök ott, a duna vízétbiszom szűrőn át és azt eszem amit fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!