Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Milyen horgászbotot ajánltok?...

Dijus19 kérdése:

Milyen horgászbotot ajánltok? Milyen márkájú a legjobb szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 07:52
 1/9 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. :D
2010. aug. 24. 07:58
 2/9 anonim válasza:
Az attól függ mire kell, fenekezni vagy úszózni, fenekezéshez a legjobb egy jó kis feeder, úszózáshoz pedig egy sima match. Am szerintem a legjobb márka a shimano, az eurohold, dam stb.
2010. aug. 24. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Silstar vagy Shakespeare.
2010. aug. 28. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:
gondolom azokra vagy kíváncsi ami elérhetőbb árfekvésűek de mégis kategóriájában kiemelkedőek:eurostar,spro,shimano.
2010. aug. 29. 21:48
 5/9 anonim válasza:
Pergetésre Shimano Miami-t végy... ha még lehet egyáltalán kapni.
2010. aug. 31. 07:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Fenekezésre: SILSTAR multiglass telerod 315M

A:akciós

40-80g dóbósúly

3.15m

2010. aug. 31. 17:10
 7/9 anonim válasza:

Én nem vagyok sporthorgász csak néha szoktam szerintem nem is igazán a bottól függ a horgászat hanem a szereléktől a csalitól és hogy mien damilt használsz.

De amúgy ha elmész a kínai piacra ott veszel az is jó (ha nagy halakra mész) de ha picikre akkor a spicc-et ajánlom.

2010. szept. 1. 15:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm segítségeteket!
2010. szept. 29. 13:07
 9/9 Ászi96 válasza:
hát ez attól is függ hogy mennyit szánsz rá:) ha csúcsminőségben akarsz venni botot akkor a shimano ajánlom és a spro-t :).Ha valami másfajtát akarsz akkor ajánlom a goldstar-t vagy energo team-ot. :d remélem tudtam segíteni :D
2010. nov. 2. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!