Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mekkora a különbség a 12,...

Mekkora a különbség a 12, illetve 15cm-s SUP között?

Figyelt kérdés

Nem annyit várok, hogy 3 cm :)

Stabilitás, teherbírás, mozgathatóság, ilyesmire értem a kérdést.

Kezdő vagyok, azonban kinéztem a Hydro Force Oceana SUP-ot, és csak a 2019-es modellből volt 15cm-s, ami ülős is, míg a mostani 12cm-s, és 120kg a teherbírása.

100kg vagyok, így neccesnek gondolom a 120kg maxot.

Vélemény? Bemerjem vállalni? Árban megfelelő, meg mivel all around, így minden jár hozzá, tehát tökéletes választás lehetne, de azért a stabilitás még kérdéses. Csak a Balatonon használnám.

2021. máj. 7. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
3 cm-el több stabilitás, teherbírás, mozgathatóság. :)
2021. máj. 15. 12:22
 2/7 A kérdező kommentje:

Csak az utókornak:

Végül az Oceana helyett a Kahawai lett. Az Oceana 119, míg a kahawai 129e volt a boltban, azonban sikerült másik helyen a kahawai-t 105ért megvenni. Mindenben jobb számunkra, na meg olcsóbb is volt valamivel, kivéve az ülés részét, de ezt feláldoztuk a remélhetőleg jobb supozásért :)

2021. máj. 16. 00:22
 3/7 anonim ***** válasza:
31%

SUPPRASZTIKUS!

Ez tehát egy felfújható vízideszka? Az alja mennyire gally és kiszúrásálló?

Pecázáshoz, csatornák bejárásához pont jó lenne, de erősen ágveszélyes a gyalog megközelíthetetlen dzsungeles rész ahová ez jó lenne.

Kérek zöldeket, mert legalább foglalkoztam a kérdéseddel. ;)

2021. máj. 16. 00:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Elég kemény(mondhatni "betonkemény") a cucc, azonban késsel simán kiszúrod. Viszont gallyakat simán bírhat.

kaptál zöldet :D

2021. máj. 16. 00:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Huhh, köszönöm. (majd erre is)

Látsz arra lehetőséget, hogy például aluminiummal megtuningoloható az alja? A lapok mondjuk hevederrel lennének hozzáfogatva. Mármint kivitelezhetőnek tűnik a suppodat nézegetve? Azt meg lehetne csinálni úgy is, hogy több darabból van összerakva, tehát összecsomagolható-alrakható lenne. A cuccok egy vízhatlan dobozba rakhatók amire rá is lehet ülni :) a halak meg utánkötélen lennének vagy egy mini haltartó bárkában.

A sima kés sajnos pont olyan mint a sima vízből felnyúló faág, behajított bicikli :(

2021. máj. 16. 01:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Erre nem hinném. Valahogy biztos össze lehet tákolni, de alapból arra lett kitalálva, hogy állva evezz rajta.
2021. máj. 16. 01:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Értem, köszönöm. Azért szereznék kérni minden válaszomra zöldet (erre is, én sajnos nem tudok nyomkodni neked)

Köszönöm az infót. Hát nem lesz ilyenem. :(

2021. máj. 16. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!