Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » A kecskeméti fürdő mikor fog...

A kecskeméti fürdő mikor fog kinyitni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék megtanulni úszni, igazából szükségem is lenne rá mert porckorong rendellenességem van. Én szeretnék tenni az egészségemért, de a covid miatt mindent megszorítanak. Konditerembe sem lehet elmenni, nincs itt az egész városban egy szerencsétlen kondipark sem, miért kell ellehetetleníteni mindent?

#fürdő, úszás
2021. febr. 11. 13:52
 1/10 eddiboy válasza:
Kb. akkor, amikor a többi az országban, amikor a kormány engedi. Az még bizonyos szinten érthető, hogy a szórakozást tiltják, de hogy a sportot, úszást, szaunázást stb., ami mind az immunrendszert erősíti (erősítené), annak maximum annyi értelme van, hogy a vakcina legyen az egyetlen megoldás, az isten, amitől a túlélést remélhetjük.
2021. febr. 14. 08:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez már kezd tarthatatlan lenni! Igazából már lassan egy éve ez van, kezd már nagyon elegem lenni ebből. Mikor lesz már végre vége ennek az őrületnek? Nem az ebola járvány terjed, csak egy rohadt koronavírus, amelyet ha már átengedtünk volna magunkon régen túl lennénk rajta.
2021. febr. 14. 17:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem is elegem van mar! Augusztus ota nem voltam uszni😒
2021. febr. 27. 15:32
 4/10 anonim ***** válasza:

(15:32) ezt *csak* a hónapra írom: miért augusztus óta? Talán a nyaralások azok 08.31-IG^ voltak nyugodtak, ám az uszodák sőt a fürdők is nyitva maradtak azután is, „csak” nov. 11-én zártak be. Az mondjuk én vagyok, aki még szeptemberben is a természetes vizet választottam, és csak ez utóbbi hó végén tértem vissza az uszodába. Na ez a lényeg. 09.25-étől 11.05-éig minden héten az usziba jártam.

Na ↑ennyit csak az augusztusra írtam, viszont a lényegeddel, ami az volt, hogy eleged van, azzal egyetértek, nekem is elegem van *még így is* (hogy kora novemberben voltam utoljára vízben, ami augusztusnál mégis csak később volt), mert már tavaly is volt egy egész tavasz, direkt voltam usziban 03.17-én, és onnantól bezárt (először), onnantól egészen júL. 02-ig vártam egy csobbanásra (tudom, annál kicsit korábban is kinyitottak, de nyáron akkor értem rá, amikor nyaralni is), csak a nyár előtt már volt 3,5 víztelen hónapom, aztán csak 11.05-étől, csak napjainkig mindjárt 4 hónapom töltődik be... (igen, augusztustól máig 6-7 hónap is eltelt [attól függően, hogy a hó elejét vagy végét kéne-e számítani], de úgy nekem is van ≥7 hónap, ha az összesent nézem)

^(direkt nagybetűs a rag, külföld esetében végsőutsó időpont volt 08.31. 23:59:59.99, ennél 0.01mp-el később már piros országnak vett a kormány mindent is)

2021. febr. 27. 17:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hat, szeptemberben sok volt a melo es akkor meg bennem volt a nyaralas feeling, oktobertol meg mar olyan magas szamok voltak, h nem akartam kockaztatni h tomegbe menjek, igy kihagytam😒😒 en hulye😔 Most meg olyan remenytelennek latom, h valaha is meg uszni jarjak😩 Pedig minden vasarnap ott voltam es vmikor meg hetkozben melo elott is egy 40 perc eros uszas belefert... a poen, h augusztusban koltoztem , pont egy uszoda melle...

Tudom, sokan mondjak erre, h van mas sport is.. igen, vettem egy kis gepet itthonra , nagy a terasz, friss levegon edzek, de megsem ugyanaz. Azt a bizonyos stresszmentesito testi-lelki rekrealodast csak az uszas adta meg nekem... 😒 Gyakran almodom az Aquaworld-del es meg a jo kis klorszagot is erzem.

2021. febr. 27. 18:31
 6/10 anonim ***** válasza:

teljesen megértelek*, én is reménytelennek látom, hogy mikor lesz újranyitás... kezd a nép vakcinálódni, és még emellett is rosszabbodnak az adatok, annál is rosszabb a mai helyzet, amilyen e hét elején volt... ha így se javul, az gáz, az pedig nem húsvétkor hanem hónapokkal később lesz, amikor a magyar oltottak száma a nép 60%-ánál nagyobb lesz (és lehet h annyi sose lesz, mert ez nemcsak az oltássebességen múlik, hanem azon is, hogy sokan vannak akik nem akarnak oltakozni)

*(és utólag azt is értem, hogy miért nem úsztál nyár vége és a bezárás2.0 között, +nem hitted korábban, hogy ez lesz, én se hittem volna nov. 5-én, hogy utoljára vagyok usziban 2020-ban)

értelek, hogy gyakran álmodsz vele, nemcsak a mondás tartja, hogy éhes disznó makkal álmodik, hanem azért is értem, mert én is többször álmodok a tél kezdete óta vízzel, mint azelőtt valaha... az a családi ház, amelyben én lakok, emeletes, és az egyik álmom az volt, hogy a földszintje teljesen vízzel töltött, pont a lépcső vége, az emelet padlója a vízszint, és a földszintnek a lépcsőtől legtávolabbi végétől kezdve úsztam fel a lépcső tetejéig (a valóságban is tudok úgy is úszni, hogy egészen a levegőm elfogytáig a víz alatt tudok maradni, csak a levegőszükséglet hoz fel, pusztán az nem vet véget az alámerült úszásomnak, hogy „csak feldobódok” ‒ nyilván a fizika\sűrűség alapján velem is ez történne, viszont úszás közben direkt tartom a mélységet, mint a repülő az utazómagasságot)

2021. febr. 27. 19:14
 7/10 anonim ***** válasza:
(még utsó=vagyok: pusztán az napjainkban is lehetséges, hogy *valamit* sportol/jak/junk, viszont az előző kommentem legalja alapján, hogy az úszáson belül is az alámerültség az egyik hobbim, ezt a részletet már tényleg nem adja meg semelyik másik sportág sem, azt a részletet, hogy nem akármikor vehetsz levegőt, és azt a sikerélményt, hogy arra a rövidke időre még »úgy is jól érezni magad« is képes vagy...)
2021. febr. 27. 19:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszik az almod, klassz lehetett😌

Az alamerules is jo lehet, elhiszem, h hianyzik...

Kecskemeti vagy? Emlexel meg a regi Izsaki uti uszodara?

2021. febr. 27. 22:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok kecskeméti xD hanem falusi, és városból Dunaújváros a legközelebbi hozzám xD
2021. febr. 27. 23:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha érdekel, a dunaújvárosi uszi (annak a felújítás előtti verziója) van benne a Vörös veréb c. filmben xDDD sok utcajelenete BPesti, de a film uszija pont az újvárosi xD
2021. febr. 27. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!