A kecskeméti fürdő mikor fog kinyitni?
(15:32) ezt *csak* a hónapra írom: miért augusztus óta? Talán a nyaralások azok 08.31-IG^ voltak nyugodtak, ám az uszodák sőt a fürdők is nyitva maradtak azután is, „csak” nov. 11-én zártak be. Az mondjuk én vagyok, aki még szeptemberben is a természetes vizet választottam, és csak ez utóbbi hó végén tértem vissza az uszodába. Na ez a lényeg. 09.25-étől 11.05-éig minden héten az usziba jártam.
Na ↑ennyit csak az augusztusra írtam, viszont a lényegeddel, ami az volt, hogy eleged van, azzal egyetértek, nekem is elegem van *még így is* (hogy kora novemberben voltam utoljára vízben, ami augusztusnál mégis csak később volt), mert már tavaly is volt egy egész tavasz, direkt voltam usziban 03.17-én, és onnantól bezárt (először), onnantól egészen júL. 02-ig vártam egy csobbanásra (tudom, annál kicsit korábban is kinyitottak, de nyáron akkor értem rá, amikor nyaralni is), csak a nyár előtt már volt 3,5 víztelen hónapom, aztán csak 11.05-étől, csak napjainkig mindjárt 4 hónapom töltődik be... (igen, augusztustól máig 6-7 hónap is eltelt [attól függően, hogy a hó elejét vagy végét kéne-e számítani], de úgy nekem is van ≥7 hónap, ha az összesent nézem)
^(direkt nagybetűs a rag, külföld esetében végsőutsó időpont volt 08.31. 23:59:59.99, ennél 0.01mp-el később már piros országnak vett a kormány mindent is)
Hat, szeptemberben sok volt a melo es akkor meg bennem volt a nyaralas feeling, oktobertol meg mar olyan magas szamok voltak, h nem akartam kockaztatni h tomegbe menjek, igy kihagytam😒😒 en hulye😔 Most meg olyan remenytelennek latom, h valaha is meg uszni jarjak😩 Pedig minden vasarnap ott voltam es vmikor meg hetkozben melo elott is egy 40 perc eros uszas belefert... a poen, h augusztusban koltoztem , pont egy uszoda melle...
Tudom, sokan mondjak erre, h van mas sport is.. igen, vettem egy kis gepet itthonra , nagy a terasz, friss levegon edzek, de megsem ugyanaz. Azt a bizonyos stresszmentesito testi-lelki rekrealodast csak az uszas adta meg nekem... 😒 Gyakran almodom az Aquaworld-del es meg a jo kis klorszagot is erzem.
teljesen megértelek*, én is reménytelennek látom, hogy mikor lesz újranyitás... kezd a nép vakcinálódni, és még emellett is rosszabbodnak az adatok, annál is rosszabb a mai helyzet, amilyen e hét elején volt... ha így se javul, az gáz, az pedig nem húsvétkor hanem hónapokkal később lesz, amikor a magyar oltottak száma a nép 60%-ánál nagyobb lesz (és lehet h annyi sose lesz, mert ez nemcsak az oltássebességen múlik, hanem azon is, hogy sokan vannak akik nem akarnak oltakozni)
*(és utólag azt is értem, hogy miért nem úsztál nyár vége és a bezárás2.0 között, +nem hitted korábban, hogy ez lesz, én se hittem volna nov. 5-én, hogy utoljára vagyok usziban 2020-ban)
értelek, hogy gyakran álmodsz vele, nemcsak a mondás tartja, hogy éhes disznó makkal álmodik, hanem azért is értem, mert én is többször álmodok a tél kezdete óta vízzel, mint azelőtt valaha... az a családi ház, amelyben én lakok, emeletes, és az egyik álmom az volt, hogy a földszintje teljesen vízzel töltött, pont a lépcső vége, az emelet padlója a vízszint, és a földszintnek a lépcsőtől legtávolabbi végétől kezdve úsztam fel a lépcső tetejéig (a valóságban is tudok úgy is úszni, hogy egészen a levegőm elfogytáig a víz alatt tudok maradni, csak a levegőszükséglet hoz fel, pusztán az nem vet véget az alámerült úszásomnak, hogy „csak feldobódok” ‒ nyilván a fizika\sűrűség alapján velem is ez történne, viszont úszás közben direkt tartom a mélységet, mint a repülő az utazómagasságot)
Nagyon tetszik az almod, klassz lehetett😌
Az alamerules is jo lehet, elhiszem, h hianyzik...
Kecskemeti vagy? Emlexel meg a regi Izsaki uti uszodara?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!