Melyik method csaligyártó a legjobb szerintetek, aki figyel a tápértékre?
A kérdés megválaszolásához össze kellene szedni a piacon lévő csalikat, és elvinni egy laboratóriumba kielemezni, és még akkor se biztos, hogy okosabbak lennénk.
Néhány csalira rákóstoltam az évek alatt, és többségükre az a jellemző, hogy aromázott, de íztelen.
Sőt az utóbbi években a békés halak horgászatában is sláger lett a plasztik csali, ami ehetetlen, mégis fognak vele halat.
Hungarocell golyó, gumi kukorica, stb... a horgászatban nem az a lényeg, hogy lenyelje a hal a csalit, csak vegye a szájába.
Sok versenyhorgász állítja, hogy nem az íz a lényeg, hanem a szín.
Azzal viszont nem hiszem, hogy rontanának a csalin, ha íze is lenne... csak akkor nem 5 forintból állítanának elő egy ezer forintért eladott 20 grammos wafters-t, hanem bele kerülne 20 forintba is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!