Egy 18lbs csónak motor hány km-és sebességgel tudja tolni a 350kg össz terhelhetőségü gumicsónakot szélcsendben 1 személlyel?
#10. Most látom a válaszod. Hogy ki rondít bele számos horgászos kérdésbe, nem tudom, de itt inkább te tűnsz frusztráltnak. Talán több év alatt 1-2 szer írtam valami olyat, amire utaltál. nem tudom, ki folytatja azt a "tevékenységet", amiről írsz. Ez midnenesetre a te frusztrációdról és üldözési mániádról szól, hogy engem hibáztatsz bizonyos dolgokért, ismeretlenül. A frusztrációd levezetésére utal a "szerencsétlenkedés" és a "dedó színvonala" fröcsögésed is. Ez a "hány regről pontozol le", meg már nevetséges kérdés. Egyébként, ha utánaolvasol az oldalon, többen is írták már, hogy még több regről sem lehet lepontozni kétszer ugyanazt a kérdést ugyanarról az IP-ről, például családban többen gépeznek, és ez gond nekik. De majd biztos át fogok ugrálni a szomszédba meg a munkahelyről is lepontozgatni fogom a válaszokat egy msáik regről, mert annyira nem tudok mással foglalkozni, biztos.
Lehet, hogy valaki idegesíteni akar téged itt, akár egyetlen ember, akár több, de ahogy látom, elérték a céljukat, mert fröcsögsz. De ahogy elnézem, ha senki nem akar idegesíteni, akkor is ideges lehetsz.
Ne süketelj már! Egy 10 éves gyerek is tudja, hogyan kell két perc alatt IP címet cserélni és már mehet is a másik regről való bejelentkezés és pontozgatás. Arról nem is beszélve, hogy közben telefonról, mobilinternetről bejelentkezve szintén pontozgathasz bőszen.
Nekem úgy tűnik, hogy te idegeskedsz és fröcsögsz össze-vissza, de így szokott ez lenni, amikor a sunnyogó rájön, hogy megbukott.
Talán majd rájössz egyszer, hogy nem érsz semmit az egésszel, bár az erőszakos stílusodat tekintve ez nem biztos.
Én itt lezártam ezt a vitát, de azért figyelni fogom a céltalan hozzászólásaidat és tudni fogom a százalékból amikor te pontozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!