Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Egy 18lbs csónak motor hány...

Egy 18lbs csónak motor hány km-és sebességgel tudja tolni a 350kg össz terhelhetőségü gumicsónakot szélcsendben 1 személlyel?

Figyelt kérdés

#Gumicsonak.
2021. jan. 8. 17:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10. Most látom a válaszod. Hogy ki rondít bele számos horgászos kérdésbe, nem tudom, de itt inkább te tűnsz frusztráltnak. Talán több év alatt 1-2 szer írtam valami olyat, amire utaltál. nem tudom, ki folytatja azt a "tevékenységet", amiről írsz. Ez midnenesetre a te frusztrációdról és üldözési mániádról szól, hogy engem hibáztatsz bizonyos dolgokért, ismeretlenül. A frusztrációd levezetésére utal a "szerencsétlenkedés" és a "dedó színvonala" fröcsögésed is. Ez a "hány regről pontozol le", meg már nevetséges kérdés. Egyébként, ha utánaolvasol az oldalon, többen is írták már, hogy még több regről sem lehet lepontozni kétszer ugyanazt a kérdést ugyanarról az IP-ről, például családban többen gépeznek, és ez gond nekik. De majd biztos át fogok ugrálni a szomszédba meg a munkahelyről is lepontozgatni fogom a válaszokat egy msáik regről, mert annyira nem tudok mással foglalkozni, biztos.

Lehet, hogy valaki idegesíteni akar téged itt, akár egyetlen ember, akár több, de ahogy látom, elérték a céljukat, mert fröcsögsz. De ahogy elnézem, ha senki nem akar idegesíteni, akkor is ideges lehetsz.

2021. márc. 16. 14:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Ne süketelj már! Egy 10 éves gyerek is tudja, hogyan kell két perc alatt IP címet cserélni és már mehet is a másik regről való bejelentkezés és pontozgatás. Arról nem is beszélve, hogy közben telefonról, mobilinternetről bejelentkezve szintén pontozgathasz bőszen.

Nekem úgy tűnik, hogy te idegeskedsz és fröcsögsz össze-vissza, de így szokott ez lenni, amikor a sunnyogó rájön, hogy megbukott.

Talán majd rájössz egyszer, hogy nem érsz semmit az egésszel, bár az erőszakos stílusodat tekintve ez nem biztos.

Én itt lezártam ezt a vitát, de azért figyelni fogom a céltalan hozzászólásaidat és tudni fogom a százalékból amikor te pontozol.

2021. márc. 21. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!