Mit tehetnék? Térjek át más sportágra vagy edzem saját magam?
Figyelt kérdés
Eddig versenyúszó voltam, de most megszűnt a csapat. Más csapatba nem nagyon akarom leigazolni magam, mert nem szeretem, ahogy edző edz.2020. dec. 18. 13:51
1/5 anonim válasza:
Nekem boxal volt így... Abbahagytam. Már csak zsakolgatok neha. De megtaláltam magam a testépítésben és az erőemelésben.
2/5 anonim válasza:
Ha versenyezni akarsz, akkor kelleni fog az edző.
Ha viszont nem, akkor meg szerintem ilyen szinten lehet már elég tapasztalatod hozzá, hogy hobbi szinten képezd magad.
3/5 A kérdező kommentje:
#1. Sajnálom a boxot. Köszi a tanácsot!
#2. Köszi szépen neked is!
:)
2020. dec. 18. 16:53
4/5 anonim válasza:
Edzd saját magad, meg szervezz saját magadnak versenyeket is amin csak te indulsz így mindig te nyersz majd és nyersz kvótát a saját magad által rendezett olimpián.
5/5 anonim válasza:
Ne térj át másik sportágra! Az úszás való neked. Úgy úszhatsz, mint egy duracell nyuszi (na, nem az! :D ) Ha a portás így is beenged a medencéhez, akkor teljesen oké. Legfeljebb így most nem tudjátok az edződet bedobni a medencébe telefonostul. (Amúgy hova tűntél?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!