Horgàszat karàcsonyra ajàndékba?
Szeretnék ajàndékba jegyet venni apunak meg a tesómnak, de nem tudom hova
Felsőfarkasdra szoktak jàrni, szeretik is, de a honlapjukon nincs ilyen lehetőség.
Valaki tud ajànlani valami jó helyet ahol lehet ilyen uralvànyt vásàrolni?
Pest megyében élünk, tehàt ne olyat ami hatàrhoz közeli.
Nem akarok időpontot foglalni.
Fizetni akarok nekik x összeget, amiért küldenek egy papírt vagy egy emailt, amin pl 2021 december 31.ig érvényes. Aztàn majd az érintett lefixàlja az időpontot
Nem tudom mennyire jó karácsonyi ajándék egy olyan napijegy, ahová egyébként rendszeresen járnak, és jó esetben tavasszal elmehetnek plusz egy alkalommal, hogy te fizetted a napijegyüket.
Ráadásul nem is megvalósítható, hisz az engedély kiállításához kérnek különböző adatokat, többek között a 2021-es évi Állami Horgászjegy számát is, amit majd jövőre tudnak kiváltani.
Mást kellene kitalálni ajándéknak, ezt az ötletet meghagyni esetleg jövőre, a horgászszezonra (névnapi, születésnapi ajándék), amikor üzemel a tó.
Van kedvenc halas fotójuk?
Gravíroztasd rá egy teás csészére, vagy vegyél nekik valamilyen horgász-bazárt, amit oda tudsz tenni a fa alá.
Nekem a sógorom horgászik, és én horgászboltban levásárolható ajándékutalványt vettem neki. Nem annyira értek a felszerelésekhez, nem is tudtam, mire van szüksége, a borítékra nyomtattam neki egy vicces horgászos képet, bele a boríték, és a kedvenc csokijával összecsomagoltam.
Végül pontymatracot vett belőle (bármi legyen is ez :))
Köszi a vàlaszokat.
Még akkor is ha senki nem a kérdésre vàlaszolt.
Több tónál lehet így ajándékutalvànyt adni ahogy leírtam, de elég messze vannak.
Nem kell újsàg. Se cuccok, eszembe se jutott venni senkit, vsn mindenük.
Bögre és hasonló dolgok csak porfogók, értelmes dologra gondoltam.
Hármas válasz csodásan megválaszolta a kérdésed. Vírus miatt jelenleg TILOS horgászni.
De egyszerűbb ha felhívod at adott tavat s megkérdezed.
Tó meg tó közt is van különbség nem mindegyik jó horgászni attól függ mire akarnak vadászni!
Kérdezz meg tőlük legalább melyik a favorit tavuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!