Krosszarcu kérdése:
Hogyan kell horgászni ha ősszel elmegy a kapás?
Figyelt kérdés
Lementem horgászni a Kisdunára, a 15 helyen 1 horgász volt. Ott voltam öt órát egy kapás nem volt. Máskor mindig tőbben vannak itt de a sok közül csak egy fog 1-2 pontyot.2020. okt. 17. 15:33
11/14 anonim válasza:
Beszoptad? Csak azért mondták, hogy te se zavard a köreiket. :)
12/14 anonim válasza:
Ősszel nincs jó recept, többféle csalit kell próbálni. Néha az egyszerű csalik is beválnak. Pl. kis darab sajtot a horogra, vagy sima pálinkás kukorica.
13/14 anonim válasza:
Pénteken voltam holtágon is, nagy Dunán is. Csak a géb jött, meg a snecik beszkodták a csalit. Rendesen húzkodták a 6g-s úszót, párszór kíváncsiságból berántottam rá, hát a 10-es horgon ott lógott a snega.:) Se egy keszeg, se semmi. Jelzem, mindez márkás etetésre. Amúgy csak a snecik ugráltak, egész délelőtt 1 rablást láttam.
14/14 A kérdező kommentje:
A gubacsi hídnál még snecit se lehet fogni, talán kicsi vörösszárnyút. A legrosszabb napokon még a géb se jön. Egy öreg a távolban fogott 1 pontyot, a laposkeszeg kapott gilisztára de nem bírtam megfogni.
2020. okt. 25. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!