Gyárilag rövid horgászbot tartó rod pod-ot házibarkáccsal meg lehet toldani/hosszabbítani?
Nézd meg a Dolphin Bronx-át. Nekem még a "régi" van, szerintem tökéletes. De vidd magaddal a botodat, vagy ha gondolod lemérem a távot.
Én amúgy kißasztam belőle azt a két összekötő buzzmarhaságot, hisz csak 2 botot lehet úgyis használni. A bal oldali lejjebb van engedve, a jobb oldali meg fel van emelve annyira, hogy ne érjen hozzá a hosszanti összekötőhöz a hajtókar. 3000-es orsó simán elfér ott is. Semmi, de semmi értelme nincs neki, annyival is könnyebb a cuccos és sokkal de sokkal könnyebb pakolászni!
De ha eleve 5 centivel messzebb rakták volna a két bottartót egymástól, bármit rá lehetne tenni. Dehát hülyék csinálják meg értelmetlenül.
Így csak kihúzom a rudakat, összehajtom a lábakat és mellédugdosom a hosszantira ráhúzott 4db hajgumihoz a kapásjelzőt.. A vászontokjába még 2db háromlábú decathlonos széket is bele lehet dugdosni.
Meg lehetne ezt normálisan is csinálni, nem kellene hozzá sok, de úgyse fogják. ez meg 13-14eFt, de egy fillérrel se adnék ki több pénzt ilyesmiért.
https://www.youtube.com/watch?v=IdPiOlvE-i0
Egyébként meg azon filózz, hogy nem lenne-e egyszerűbb egy lidliben vett akkumulátoros fúrógépet vinni egy 6-os hosszabb falfúróval, és leszúrni 2db sima bottartót, ha kézel nem megy mert pl kavicsos-cserepes-szárazagyagos... És még a kaját is meg tudod vele keverni!
Házibarkácskodást felejtsd el, add el úgy ahogy van és vegyél egy fúrógépet :) vagy egy normális méretűt a botjaidhoz.
A fúrógép a jó választás egyébként, sokkal sokoldalúbb és sokkal kevesebb helyet foglal el, meg lehet, hogy van is otthon. Csak nekem későn jutott eszembe, amikor rájöttem mennyi nyűg tud lenni ez a rodpodhülyeség, de már marad, ha megvettem, viszont célszerű kikötni, nehogy véletlenül berántsa a nagyponty...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!