Milyen feeder felszerelést ajánlanátok 20-30e Ft értékben?
Tavon szeretnék horgászni és ehhez szeretnék egy feeder szettet összeválogatni. Tudnátok tanácsot adni melyek most a jó strapabiró felszerelések amik kibirják egy darabig? 3,6m-es botot szeretnék, elsőfékes orsóval és valami erős monofil zsinórral.
Érdemesebb így külön összeválogatni a dolgokat vagy már az ilyen komplett szettek is elég jók ?
Feeder és feeder között nagy különbségek lehetnek, az, hogy te tavon szeretnéd használni, nem sokat segít (keszeg-kárász, kisebb ponty, +10-es halak, 30-40 méteres táv, vagy 100 méter fölötti, akadók, stb)
Szettet én nem vennék, főleg az orsók miatt, az a kényesebb rész, és arra érdemes többet áldozni.
Tehát nem tudom mit is keresel igazából, botra ár-árték arányban mondanám, hogy ez a legjobb javaslat:
Mondanám, de nem mondom, mert nem tudom neked milyen célra kell:-)
Ez egy erős, pontyos feeder, három karbon spiccel, karbon, kevlárral erősített a blank, ugyanakkor ezt nem arra tervezték, hogy 100 méter fölé dobáljanak vele.
Nézd meg, döntsd el, hogy tetszik-e, ha megfelel, a keretbe bele fér egy jobb minőségű orsó is, nem 20 ezret költöttél a botra...
Ez egy kemény, gerinces, nagyhalas bot, nem keszegekhez, 1-2 kilós pontyokra tervezték.
Inkább keszeg kárász ponty a célpont úgy 15 kgig táv is 30-50 m max.
Ehhez a bothoz te milyen orsót ajánlanál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!