Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogyan kell a Dunából pontyot...

Krosszarcu kérdése:

Hogyan kell a Dunából pontyot fogni?

Figyelt kérdés

Voltam csepel fele, láttam egy 75 éves nyugdíjast nagyot csattant a botja meg is indult a víz felé, jó nagy ponty. Inteligensen védekezett, az öreg nem tudta visszatartani, bele a legnagyobb vízbe dőlt fa tömegbe leakadt be kellett szakítani. Ez volt az öreg első és egyetlen kapása. Kérdeztem kukoricára jött.

Én ezt úgy akarom hogy ne kelljen 9 órát várni az első kapásra, mire már bepunnyadok és nem tudok normálisan fárasztani...?

2020. szept. 3. 10:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Be kell etetni rendesen meg kell az utánpótlás is folyamatosan. Ideális helyet kell kinézni meg kell egy normális felszerelés. Az hogy csak dobálgatsz az tényleg rekreációs tevékenység mert fogni semmit nem fogsz.
2020. szept. 4. 23:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Voltam megint, volt ugyanottott egy nagyobb csapat, fogtak öt pontyot.
2020. szept. 7. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!