A kajakosok kenusok miért alkotnak különös, zárt,
szektaszerű közösségeket amiket egyesületeknek hívnak?
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 17:21
1/8 anonim válasza:
még ilyen kérdést ...
akkro a motocrossosk egyesülete is meg a vizlabdásoké is meg sorolhatnám a többit, az mind szekta ??
valóban elég zárt közösség egy adott sportegyesület, de miért lenne szekta ????
2010. aug. 5. 17:43
2/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem hülye kérdés...ezt kérdeztem a Dunaparton egy öreg horgásztól, azt mondta: mégzártabb! a 70'-es évek hez képest.
2010. aug. 5. 17:47
3/8 anonim válasza:
Mert ők edzésről edzésre egymás mellett, egymásért kűzdenek, sok időt egymással töltenek és kimerül a baráti társaságuk ezzel. Én focizom amatőr szinten heti 2 edzéssel, de úgy összefonódtunk hogy ott mindenki mindenkinek legjobb barátja.
2010. aug. 5. 18:13
4/8 anonim válasza:
Egyik hazai folyónk partján edzőtáboroztunk, és sok kenus(túrázó) megfordult arra, ezért kb. értem mire célozhatsz...
2010. aug. 5. 21:28
5/8 anonim válasza:
nekünk heti 6, nyáron heti 11 edzés van , de mi edzéseken kivül is együtt lógunk, de ez nem szektázás :D
2010. aug. 6. 00:45
6/8 anonim válasza:
én is ezt mondom, csapattársakkal olyan szinten összefonódunk a napi 2-3-4 edzés alatt, hogy azon kívül is szinte testvérek vagyunk, de miért lenne szekta?
nyilván ha ennyi időt töltünk együtt, akkor ez természetes, nem?? sztem aki élsportban mozog, az tudja miről beszélek és milyen amikor reggel 5-kor már az első edzés van és este 10-kor még van egy utolsó, és ezen kívül a pár szabad órában is együtt vagyunk (ja és nincs vasárnap meg egyebek ..... )
2010. aug. 6. 12:25
7/8 anonim válasza:
ez vicces, lehet azért tűnik úgy mert mondjuk a suliban nincs mindenki jóban meg sok ember van stb., itt meg mindenki bírja a másikat, és tényleg családias a hangulat, amúgy meg nem akarom megbántani a horgászt, de ők altalában nem éppen a kajakosok barátai :D
2010. aug. 16. 09:26
8/8 anonim válasza:
a kajak-kenusok(mi) nagyon családiasan összefonódnak ez nem szekta! a kenu meg a kajak nagyon kemény sportok pl kenuba 2 órát féltérden vagy meg a csípőd is terhelődik rendesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!