Úszás utáni rosszullét?
Figyelt kérdés
Szeretek egy levegővel úszni, addig, amíg bìrok. Múltkor egy ilyen alkalommal, mikor sikerült egy levegővel átúszni a medencét, hirtelen légszomjam lett, nyomást éreztem a mellkasomban. Egy hétre elmúlt, àm pár napja visszatértek ezek a tünetek torokfájás és hátfájás társaságában. Voltam orvosnál, csináltunk röntgent és vérvételt, ezeknek mèg várom az eredményét. Nem a szívemmel van baj, az EKG-m jó lett. Szerintetek csak meghúztam valamimet? Volt már valakinek hasonló panasza?2020. júl. 14. 14:07
1/2 anonim válasza:
lélegezz úszás közben mert tüdő és értágulatot fogsz kapni hosszú távon ha állandóan visszatartod a levegőt
2/2 anonim válasza:
Tanulj meg lélegezni úszás közben, különben lehet belőle bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!