Mégis hogyan kell fennmaradni a vízen? Akár egyhelyben is.
Csak háton tudok úszni és békaúszásban. (ösztönből)
Először is, pontosan emlékszel, hogy amikor nagyon kicsi voltam a Komjádi uszodában volt egy eset amiből annyi maradt meg, hogy a "gonosz" úszástanár lenyom a víz alá és nagyon megijedtem.
Nem is mentünk többet.
Alsó osztályban pedig gondolt egyet az elmebeteg tanár és átvitt minket a mélyvízbe, természetesen elsüllyedtem és az osztálytársam húzott fel.
(ki is rúgták és én sem mentem többet úszni...)
Ezek a tanárok tényleg mindíg csak ordibáltak velünk...
Szóval soha senki nem volt képes arra az életemben, hogy megtanítson normálisan úszni.
És mostanra elfog a rettegés, ha nincs nálam pl. egy labda ami fenntart.
Nagyon rövid ideig bírom lábtempóval a mellúszást, egyszerűen annyira elveszi minden energiám.
Hanyatt fekszel a vízre, hátrahajtod a fejed, ráereszted a vízre, fölnyomod a csípődet a felszínre, és nagy levegőt veszel (a levegő tart fenn). Sekély vízben próbálgasd.
És tanulj meg siklani. Szintén sekély vízben rúgd el magad a medence falától, és kezed-lábad mozgatása nélkül juss minél messzebbre.
Ne menj addig mélyvízbe,amíg ezek nem mennek! Labdával, úszópárnával se! Először tanuld meg kényelmesen érezni magad a vízben, maga az úszás az már csak technika, amit bármelyik úszásoktató megmutat és elmagyaráz. A többségük, mert úgy látom, akik neked jutottak, azok idióták.
Komolyan mondom, az elsö az legyen, hogy megszereted a vizet.
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
Ezt leszámítva, köszönöm a normális válaszokat ☺️
Jelenleg egyébként egy uszodában dolgozom és minden nap jön egy fiú aki reggel és este is 2-3 órákat úszik folyamatosan. Szegény valamilyen betegségben szenved.
De egyszerűen elképesztő amit művel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!