Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogy fejlődhetnék úszástudàsilag?

Hogy fejlődhetnék úszástudàsilag?

Figyelt kérdés

Az úszástudàsom alapszintű kb. Megy persze néhány úszásfajta, de nem merek olyan medencében úszni, ahol nem ér le a lábam. Szeretném ezt a félelemet leküzdeni! Szeretném fejleszteni az úszástudàsomat. A cél az, hogy egy két méter mély úszómedencében 12 perc alatt le tudjak úszni 800 métert. Szeretnék minden nap uszodába járni, amint kinyitottak, és jövő júniusra már azt akarom, hogy képes legyek erre.

Mit ajánlotok? Esetleg keressek fel egy úszásoktatót?

20 éves lány vagyok.

2020. jún. 3. 00:19
 1/4 subrette ***** válasza:

800 m 12 perc alatt egy elég jó szint már. Ha tudsz rendesen úszni, mindegy, hogy milyen mély a víz.

Oktatót mindenképp keress, aki korrigálja a technikai hibákat. Gyakorolni egyedül is tudsz, de időnként, mondjuk hetente lássa az oktató a mozgásodat.

2020. jún. 3. 02:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm!

Úszásoktató kisebb uszodákban is van? Én kisvàrosi vagyok, és nem tolonganak soha az uszodànkban, ezért kérdezem.

2020. jún. 3. 14:28
 3/4 subrette ***** válasza:
Ahol használható uszoda van, szinte mindenhol van úszóegyesület is, mert élnek a lehetőséggel. Itt érdeklődj. Sok helyen szerveznek oktatást felnőtteknek, de ha nem lenne ilyen, akkor érdeklődj az edzőknél, hogy vállalnak-e magántanítványt. Így drágább lesz, de többet is tudsz fejlődni, mert jobban tud a hibáid korrigálására figyelni és azt javítja, amiben fejlődnöd kell. Valamint lazsálni sem tudsz, mert csak rád figyel...
2020. jún. 4. 06:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2020. jún. 4. 12:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!