Valaki esetleg Egerszegi horgászvizsgátatokról tudna nyilatkozni? Mennyire veszik komolyan?
Az a helyzet hogy eddig csak haverokkal pecáztam de általuk megkedveltem és elhatároztam mihelyt vizsga lesz leteszem, és most lesz vizsga 1 hét múlva... A tömény NEBIH-es könyvet nem olvastam, a youtube-on volt egy kicsit kevesebb mint 2 perces videó és az szerint ha azt tudom akkor igazából nincs okom félni a vizsgán. Szóval sztetek érdemes megprobálkoznom a vizsgával ha eddig csak pecázással van tudásom, könyvből nem sok. Mire érdemes figyelni egy vizsgán? Mennyi veszik komolyan, vagyis mennyire nehéz? Könyves tudás nélkül is összehozható?
Válaszokat előre köszönöm!
A vizsga nem nehéz annak, akit valóban érdekel a téma, és legalább azért átolvassa egyszer a könyvet, hogy sejtése legyen róla, miket kérdezhetnek a vizsgán.
Arra ne tudom tippelni, hogy mennyire nehéz annak, akinek a könyv túl tömény, ugyanis arról sejtésem nincs, hogy az illető milyen tudással rendelkezik... tudomásom szerint ezen a vizsgán nem nagyon buktatnak, igaz az is jellemző, hogy a vizsgázókat legalább annyira érdekli a téma hogy nem nulla tudással mennek oda.
Az, hogy egy két perces videó mire elég, nem tudom, egyszer lehet kiderül, de nem valószínű, hogy egy hét múlva, ugyanis a koronavírus miatt a horgászvizsgákat is felfüggesztették, határozatlan ideig nincs vizsgáztatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!