Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » By Döme és a Nevis úgyan az a...

By Döme és a Nevis úgyan az a minőség?

Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye róluk?
2020. márc. 14. 06:51
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Igen By Döme át cimkézett Nevis!
2020. márc. 14. 07:32
 2/10 A kérdező kommentje:
1# köszönöm szépen a segítséget 😄
2020. márc. 14. 08:57
 3/10 anonim ***** válasza:

A Nevis marketingje nálunk tagadhatatlanul erős.

Lényegében egy noname cég, amely csak nálunk, és még néhány szomszédos országban van jelen, sokat elárul az is, hogy még weblapjuk sincs.

Az lehetne a szlogenjük, "garantáltan megbízhatatlan minőség".

A botok között vannak elfogadhatóak, de az orsók megbízhatatlanok, sőt még az aprócikkek (pl forgókapocs) is gyenge minősegűek.

Ami meglepő, hogy mégis milyen drágán adnak néhány tipust - ez a marketing hatalma.

2020. márc. 14. 13:02
 4/10 A kérdező kommentje:

tehát mint mindegyik orsó tönkre mehet, akkor nem értem miért rosszab minőségű a másiknal.

, aki helytelenül használja annál még a legdrágább orsó se fog müködni..

illetve én is by döme botot akartam venni de ha az is Nevis akkor megveszem azokat a botokat / orsokat amik Nevis-ek.

eddig nekem csak Nevis / Silstar botok orsók voltak és semmi baj nem volt velük.

2020. márc. 14. 14:02
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem van mindkettő. Jelenleg van egy nevis és egy spro (by Döme) botom. Minőségben mindkettő jó. 2 órsóm nevis és teljesen jók. A nevisnél néha lehet, hogy kell cserélni a csapágyakat, de ez nem valami drága történet. Akinek van hozzá érzéke, az még maga is meg tudja otthon csinálni. Viszont ha valaki rendszeresen szétszedi, újrakeni, karbantartja, akkor nem lesznek bajok.

Kiegészítőkből is vannak nevis cuccaim. Megcáfolnám az előző választ, mert nekem működött minden, nem éreztem, hogy gyenge minőségű lenne. Persze előfordulhat, hogy amit ő vett meg, az pont rossz volt.

2020. márc. 14. 15:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekem is mind Nevis és sohase volt gondom velük.
2020. márc. 14. 18:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Persze, ugyan az a kínai amit Alin is megvehetsz, vagy ott a tavaszi lidli akció 3 év garival.
2020. márc. 16. 09:16
 8/10 favorit76 válasza:
Nekem tavaly nyár elején tört el a Nevis Syncro botom.Visszavittem a boltba és elkűldte a cimbi Veszprémbe.Kicserélték kettő hetet vártam rá.Első peca első dobás recs ugyan ott tőrt el mint a másik.Az is csere lett kettő hét mulva eladtam a jofogáson.
2020. máj. 26. 16:43
 9/10 favorit76 válasza:
Az utobi évvekbem nagyon sokat válltozott a minőség.Persze ehez kellett Döme Gábor is.
2023. júl. 15. 09:50
 10/10 Daniel Major válasza:
Igazából ha jól tudom, a Nevis a Spro alvállalata. Vagy nem tudom, hogy egyáltalán létezik-e Spro. Nevis gyártotta az alacsonyabb árfekvésű botokat, míg a Spro már kicsit drágább, prémiumabb botokat adott ki. Most bárki bármit mond, szerintem nem rosszak a Nevis botok, nekem volt sok, egy se tört el. Spicc törések voltak, de az is csak egy botnál (Vanity 390 120g). Volt nekem 2 By Döme Master Carp bot, azok elnyűhetetlenek voltak, 5 évig használtam, aztán eladtam, és vettem egy By Döme Master 430LC-t, ami szintén egy frankó bot. És ezek is "csak" Nevis-ek, mégis brutál jó pálcák. Ez mindenhol így van, 10000 forintos bottól ne várj csodát. 20000/30000-es kategóriából választasz, ott már lehet reklamálni, hogy sz@r.
2023. júl. 21. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!