By Döme és a Nevis úgyan az a minőség?
A Nevis marketingje nálunk tagadhatatlanul erős.
Lényegében egy noname cég, amely csak nálunk, és még néhány szomszédos országban van jelen, sokat elárul az is, hogy még weblapjuk sincs.
Az lehetne a szlogenjük, "garantáltan megbízhatatlan minőség".
A botok között vannak elfogadhatóak, de az orsók megbízhatatlanok, sőt még az aprócikkek (pl forgókapocs) is gyenge minősegűek.
Ami meglepő, hogy mégis milyen drágán adnak néhány tipust - ez a marketing hatalma.
tehát mint mindegyik orsó tönkre mehet, akkor nem értem miért rosszab minőségű a másiknal.
, aki helytelenül használja annál még a legdrágább orsó se fog müködni..
illetve én is by döme botot akartam venni de ha az is Nevis akkor megveszem azokat a botokat / orsokat amik Nevis-ek.
eddig nekem csak Nevis / Silstar botok orsók voltak és semmi baj nem volt velük.
Nekem van mindkettő. Jelenleg van egy nevis és egy spro (by Döme) botom. Minőségben mindkettő jó. 2 órsóm nevis és teljesen jók. A nevisnél néha lehet, hogy kell cserélni a csapágyakat, de ez nem valami drága történet. Akinek van hozzá érzéke, az még maga is meg tudja otthon csinálni. Viszont ha valaki rendszeresen szétszedi, újrakeni, karbantartja, akkor nem lesznek bajok.
Kiegészítőkből is vannak nevis cuccaim. Megcáfolnám az előző választ, mert nekem működött minden, nem éreztem, hogy gyenge minőségű lenne. Persze előfordulhat, hogy amit ő vett meg, az pont rossz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!