Amikor fürdőbe, uszodába mész fürdés előtt is lezuhanyozol, vagy csak utánna?
Figyelt kérdés
2020. febr. 14. 16:02
14/21 anonim válasza:
Szerinted viccnek van kiírva, hogy a medencehasználat előtt használd a tusolót? Gondolj bele, te szívesen lubickolsz mások verejtékében, mocskában? Ha nem, akkor legyél már annyira kultúrlény, hogy lezuhanyozol előtte. Utána meg természetesen le illene mosni a bőrödről a klórt meg az igénytelenebb öszönlények váladékait...
16/21 anonim válasza:
Tévhit, hogy lenne értelme a strand előtti zuhanynak. Aki belepisál attól úgyse véd ki senkit. A vízben is beleizzad az ember ugyan úgy. A lábfertőtlenítős mosónak esetleg lenne értelme, de azt is elegánsan átsliccolják, és hát annyi idő alatt... xart se ér.
17/21 anonim válasza:
Én szívem szerint fertőtlenítővel, nagynyomású mosóval mosnék le mindenkit uszoda előtt. Akinek meg nem tetszik annak tipli van azt kész. Nehogy már undorító mocskosan menjen be a vízbe, nem vagyunk állatok!
18/21 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb ember aki uszódába jár az ad magára vagy az egészségére. Ergo, előtte legalább kicsit zuhanyzik és utána is.
19/21 anonim válasza:
Hát nagyon nem. Sajnos rengeteg az igénytelen, állat módjára élő ember.
20/21 anonim válasza:
Előtte alaposan, tusfürdővel. Utána csak vízzel (a klór vízben oldódik). Mindkét esetben fürdőruha nélkül, hogy minden testrész tiszta legyen (különösen előtte fontos!). Úszás után így a fürdőruhát is ki tudom öblíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!