Miért nem piros színű az úszómedence?
Figyelt kérdés
2019. nov. 16. 20:35
1/11 anonim válasza:
Már miért kéne pirosnak lennie?
2/11 A kérdező kommentje:
Mert az szép.
2019. nov. 17. 00:40
4/11 anonim válasza:
Tényleg változatosabb lenne, ha nem mindenhol kék lenne, hanem sokféle szín. Talán a piros kicsit irritáló szín, de megnéznék egy olyan medencét és kipróbálnám, úsznék a víz alatt a medence aljához közel egyet.
5/11 anonim válasza:
Mert ha beütöd a fejed, és vérezni kezd, nem látszana a piros medencében :)
6/11 anonim válasza:
A hupilila kékesvörös, sárga színárnyalatos fekete színen nem gondolkodtál még el? Esetleg a tiszta feketén? Pl. éjszaka, lekapcsolt villany mellett?
7/11 anonim válasza:
Mindegyik piros,csak te színvak vagy.Menj el szemészetre:)
8/11 anonim válasza:
Én nem tudom elképzelni a fekete medencét, pedig nyilván megoldható, hogy feketére fessék és úgy engedjenek bele vizet. De most találtam egyet, olyan, mintha kávé lenne benne:
Találtam pirosat is:
Ez olyan málnaszörpös inkább.
Tényleg érdekes, én mindenhonnan csak kék színű medencékre emlékszem. Festhetnék sokféle színűre. Lehet, van valami oka, amiért kékre festik, ennek nem tudom, hol lehetne utánanézni.
10/11 anonim válasza:
A piros szín sok emberből agressziót, illetve feszültebb hangulatot vált ki. Medenceőrként pedig az a tapasztalatom, hogy sokan így is elég feszülten mennek vízközelbe. Nem beszélve arról, hogy piros színt bámulni órákon keresztül elég zavaró lenne a szemnek. És az egyik előttem szólónak is igaza van, a vért nem lehetne meglátni olyan könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!